Новини 2017 / 2018 г.

Пет ученици от ПГ по туризъм”Алеко Константинов”взеха ръководни постове в„Мениджър за един ден”.

Учениците от ПГ по туризъм „Алеко Константинов”Никола Луканов,Бетина Иванова,Маноела Апостолова,Ана-Мария Кожухарова и Ивелина Искърова бяха одобрени и участваха в инициативата на Junior Achievement„Мениджър за един ден”.

Възпитаниците заеха следните длъжности

Областен управител – Никола Луканов 12а

Зам.областен управител – Ана-Мария Кожухарова 11в

Кмет – Бетина Иванова 12г

Дирекция „Административен контрол регионално развитие и държавна собственост” -Ивелина Искърова11б.

Дирекция”Финансово-стопански дейности и управление на собственост – Маноела Апостолова11б.

Учениците обсъдиха наболeли проблеми в град Плевен и областта с областния управител Мирослав Петров и кмета Георг Спартански.Участниците придобиха ценен опит и се докоснаха до отговорността да управляваш както град така и цяла област  

 


Днес, 16.09. 2017г. ученици от ПГ по туризъм ,,Алеко Константинов”- гр. Плевен взеха активно участие в кампанията на БТВ „Да изчистим България заедно”. Учениците и техните учители  почистиха района около своето училище, за да го превърнат в едно по-приветливо и по-приятно място. За много кратко време доброволческият екип събра голям брой чували пълни с боклуци.

 


На 7. 09. 2017 г. от 18:00 ч. ще се проведе родителска среща с родителите на новоприетите ученици от осми клас и 9 Г клас специалност Социална работа с деца и семейства в риск и Изпълнител на термални процедури в балнеологични и други възстановителни центрове.